Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Yrittäminen

Työn, eläkkeiden ja yrittämisen verostusta ei saa kiristää

TYÖN, ELÄKKEIDEN JA YRITTÄJYYDEN VEROTUSTA ei saa kiristää. Meidän tulee kannustaa ihmisiä työn tekemiseen, yrittäjyyteen ja ahkeruuteen.

Ahkeruuteen kannustaminen on avain hyvinvointiyhteiskunnan sekä sote- ja muiden palveluiden kehittämiselle.

Keskituloisten verotus on meillä jo nyt aivan liian kireää. Verotusta tulee keventää kaikilla tulotasoilla. Tämä rahoitetaan siirtämällä verotuksen painopistettä päästöjen ja haittojen verottamiseen.

Arjen turvallisuus taattava kaikille

Pyrin eduskuntaaan, koska mielestäni Suomessa on edelleen monia epäkohtia, jotka kaipaavat korjausta.

Suomi on turvallinen maa yrittää

Omasta mielestäni yrittäjyydessä sinänsä ole mitään sikatalouden piirteitä, vaikka haluan vastustaa monikansallisia jättikorporaatioita cyber-punk-henkeen liittyen, enkä pidä rahankiilto silmissä pyrkyrimäisestä myyntimies-mentaliteetista.

Onko rehellinen yrittäminen mahdotonta?

Yritys: Hoivapalvelu, joka tarjoaa mm. kotisiivousta ja muita palveluja ikääntyneille ja vammaisille palvelusetelillä.
 
Työntekijöitä: 10 kpl, tekevät kahden tunnin keikkoja asiakkaiden luona.
 
Palvelun hinta: 40 euroa/tunti.
 
 
Laskelma 1 (menikö oikein?):
 
Jokainen työntekijä tekee noin 3 keikkaa/arkipäivä = 3 x 80 e = 240 euroa.
 
10 työntekijää x 240 euroa = 2.400 euroa.
 

Miksi vasemmisto vihaa voitontavoittelua?

Voitontavoittelun vastustaminen on viime päivinä noussut monen poliitikon agendalle. Muistuttaisin vasemmistoakin siitä, että nimenomaan voittoa tuottava yksityinen sektori, eli yrittäjät, sijoittajat ja työntekijät, tuottavat KAIKEN hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseksi tarvittavan taloudellisen polttoaineen.

Voitontavoittelun vastustaminen on kaiken taloudellisesti kannattavan liiketoiminnan vastustamista ja sellainen on murhaavan vaarallista erityisesti Suomen kaltaiselle korkean veroasteen tulonsiirtoyhteiskunnalle.

Tältä näyttää laillisen kannabiksen kasvattaminen ja tuottaminen

Tältä näyttää laillisen kannabiksen kasvatus ja jatko jalostus. Ei eroa juurikaan esim viinirypäleen kasvatuksesta ja jalostuksesta.

Suomessa hyödyt kiistetään koska huume. Monelle maaseudun yrittäjälle tämä olisi pelastus. Kyseessä on yksi tuottavin kasvi maan päällä.

Katso video ja kommentoi vasta sitten.

 

https://m..be

Yrittäjien raskas taival - v. 2018 konkursseja ennätysmäärä!

Nykyinen hallitus, pääministerinsä johdolla, on paukutellut henkseleitään, omien toimiensa onnistumisilla.

Niiden toimien, joilla työttömyys saatiin näennäisalenemaan ja vienti vetämään, eivät välttämättä olleet yhteydessä hallituksemme politiikkaan.

Kiky, tarjosi rahaa teollisuudelle ja kuntayhtymille,  Aktiivimalli sen sijaan jämähti omaan keinottomuuteensa. Tempputyöllistettyjä tuli paljon tilastoja kaunistamaan.

Mistä luvat kasvattaa kannabista?

Mistä voi hakea lupia kannabiksen kasvattamiseen? Itse haluaisin yrittää. Tuottaa niin lääkekannabista kuin myös virkistyskannabista.

Kysyntä lailliselle kannabikselle on räjähtänyt. Loistava vientituote ja kotimaassa lääkekannabis tulisi halvemmaksi ihmisille kuin tuonti kasvit.

Vinkkejä kuka taho voisi myöntää luvat tuottaa kannabista Suomessa?

Työllistävä vaikutus on melkoinen samoin kuin  verotulot.

Mietin myös miksi kukaan haluaisi estää hyvän kansanterveyttä edistävän bisneksen?

 

Tuli tästä videosta mieleen

 

Kyllä perustulolle!

Me piraattit kannatamme perustuloa.  Se vähentäisi byrokratiaa.

Se helpottaisi myös omaa tilannettani huomattavasti. Perjantaina loppuu duunit, kausityö. Eli Te toimisto kutsuu, se ahdistaa.

Itse olen harkinnut oman yrityksen perustamista, mutta se ei ole realistista nykyhetkessä. Jos perustulo niin voisin ottaa riskin helpommin.

Aktiivimalli ei minua tule työlistämään. Mieluusti olisin jatkanut nykyisessä paikassa, mutta kun he eivät halua vakinaistaa tekijöitä.

Yrittämisen ilosta

Kohta vuosi takana täysipäiväistä yksinyrittäjyyttä. Ja vielä täysipäisenä :). Mitäpä on taskuun matkan varrella kertynyt? Yrittäjäksi siirtyminen ei ole rakettitiedettä. Se vaatii asenteen, että mie hoidan homman, mihin alan. Se vaatii toki pohjatyötä, asennetta ja uskoa siihen, mitä ryhtyy tekemään. On tullut kysymyksiä, miten sie pärjäät, onko ikävä entiseen (palkkatyöhön)? Jokaiselle olen suoraselkäisesti pystynyt sanomaan hyvin ja ei ole. Yrittäjyyden yksi ehdottomasti parhaista puolista on se, että minä päätän, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä