Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Terve järki

Median hämärät puuhat - Media's monkey business, Finnish-English

Donald Trump alkuperäisistä juuristaan on vanha, melko kova skotlantilainen taistelija, mutta hänen sydämensä on iso ja käyttäytyy aidosti, hän on sekä pehmeä että luja, myös kaikki sen välissä. Hän on tehnyt enemmän kuin antanut pelkästään ankaran järkytyksen demokraattiselle puolueelle, mutta myös heidän taustalla olevalle NWO:n "varjohallitukselle", jolla oli suunnitelmia Clintonille ja Obamalle. Siksi nyt kaikki Rothschildin jne. omistamat mediat taistelevat Donald'ia vastaan jatkuvasti vihamielisellä puheella.

Klasu sen sanoi...

Eläkkeellä oleva psykiatri Claes Andersson sanoi sen, minkä monille oli tullut jo mieleen: Donald Trump kärsii persoonallisuushäiriöstä.  Andersson on hoitanut lukuisia narsisteja ja psykopaatteja pitkän aktiiviuransa aikana ja hänellä on vankka kokemus, jonka turvin hän diagnosoi Trumpin narsistiseksi psykopaatiksi.

"Narsisti on täynnä itseään ja häneltä puuttuu kyky tuntea empatiaa muiden tilanteita kohtaan. Häneltä puuttuu empatiakyky. Sen vuoksi hän ei kanna vastuuta tai tunne syyllisyyttä mistään".

Ajaton totuus.

Ajaton totuus on olemassa.

Tarkoitan tässä sitä että on olemassa paljon asioita mikä on ollut ja on yhä voimassa riippumatta miten pitkälle maapallo kulkee eteenpäin ajassa. olipa se 100 vuotta, 1000, 2000 tai 5000 vuotta. Samat totuudet ovat yhä voimassa.   

Ajatonta totuutta tässä mielessä voi verrata vaikkapa ihmisen fyysiseen rakenteeseen.

Ihmisen fyysisellä rakenteella on ulkomuoto, ulkomuotoa katsoen ihmiset näyttävät olevan monenlaisia. On monen kokoista, muotoista, ikäistä ja värisiä ihmisiä.

Perussuomalaisten linja pakolaispolitiikassa on osoittautunut oikeaksi.

Hallituksen toimia pakolaisvyöryn suhteen on arvosteltu niin opposition, kuin myös hallituspuolueiden äänestäjien keskuudessa. Perussuomalaisten äänestäjille, jotka ovat pitäneet jo nyt nähtyjä toimia riittämättöminä, haluan muistuttaa esimerkein mitä olisi seurannut, mikäli perussuomalaiset eivät olisi hallituksessa. Opposition hyvin vapaa ja liberaali linja vastaan hallituksen, ja erityisesti perussuomalaisten, kriittinen linja.

Ei oo juuri missään mitään järkeä.

Ei oo mitään järkeä semmosessa, että Viro voi myydä täällä netissä viinaa ja kilpailla Alkon kanssa, mutta paikalliset yritykset ei voi. Alko ei tosiasiallisesti ole enää monopoli, koska viinat voi tilata postitse kotiin, joten sen rippeet pitää purkaa. Verorahat Suomeen ja työtä lisää.

Pisaratartunnan leviäminen pysähtyi

Olen neljä vuotta seurannut politiikan tekoa lähietäisyydeltä. Suurin hämmästykseni ja ihmettelyni aihe on se, että kuinka heppoisin perustein tehdään suuriakin ratkaisuja.

Yksi näistä on Pisara-rata, joka kiertäisi maan alla Helsingin niemellä. Aikoinaan laskettiin, että hanke olisi kannattava. Sitten huomattiin, että laskelmat oli tehty täysin vääristä lähtökohdista. Asiat ynnättiin uudelleen ja todettiin, että kustannukset ovat yli kaksinkertaiset hyötyihin nähden. Hankkeen toteuttaminen oli siten täysin järjetöntä.

Missä EU, siellä ongelma. Nyt vapaapalokuntien työ vaikeutui.

Koska lasten luistelukentän jäädyttäminen ei kuulu pelastustehtäviin, siihen työhön kuorma-autoa käyttävän tulee hankkia EU:n vaatima, jopa 900 euroa maksava ammattipätevyys.  Näin uutisoivat Iltalehti ja Yle.

Suomessa vapaaehtoiset palokunnat tekevät varsinaisen tehtävänsä ohella monia muita tuiki tarpeellisia tehtäviä. Varsinkin pienillä paikkakunnilla niiden merkitys on ollut ja on edelleen suuri.

Pilkkua viilaavalle byrokratialle kenkää

Levykaupalle tuli sakkoja liian kapeasta kuitista. Moitteita jaettiin myös kassakoneen kesäaikaa näyttäneestä kellosta, kertoo Rytmi -niminen lehti.

Uusi poliittinen liike – Kansallinen Viskipuolue

Koko Suomen eduskunta on täynnä puolueita, joiden tehtävä näyttäisi olevan suomalaisen työn ja yrittämisen tekeminen mahdollisimman vaikeaksi tehtailemalla jatkuvasti uusia työnteon esteitä. Lisäksi poliitikot haluavat säädellä kansalaisten elämäntapoja pilkuntarkasti lähtien siitä, mihin kellonaikaan saamme käydä ruokakaupassa ostamassa elintarvikkeita ja missä osoitteessa sijaitsee liike, josta saisi päänsärkylääkettä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä