Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Perussuomalaiset puolueet

Eilisen sietokilpailun likiarvoja.

Eilinen sietokilpailu oli omasta mielestäni kaikkien aikojen vaativin ja se kuvastui myös annetuissa likiarvoissa. Jossain määrin mentiin faktisempaan suuntaan. Kaikille vastanneille  suuret kiitokset ja sylikaupalla gloriaa. Mutta asiaan:


I  Kaikkihan tietävät mitä tarkoittaa ns. yli-kellottaminen, mutta mitä mahtaakaan olla ”yli-pellotus?”

Sietokilpailu vierihoidon ja lähestyvän Voiton päivän tunnelmissa.

En todellakaan tiedä onko tästä mitään hyötyä. Kenties aika on jo ajanut sietokilpailujen ohi. Mutta näin käsitteiden ja termien saadessa uutta sisältöä (Puhe Nuor-persujen vierihoidosta.) olkoot sitten kerta kiellon päälle. On aika tehdä tulkintoja käsitteiden rajapinnoilla ja nostaa esiin likiarvoja. Kehiin nyt perinteisesti seitsemän kysymystä.


I  Kaikkihan tietävät mitä tarkoittaa ns. yli-kellottaminen, mutta mitä mahtaakaan olla ”yli-pellotus?”

Katkera Tossavainen halveksii kansaa...

Kansaan kuuluu kaikenlaisia ihmisiä, ja jos halveksit yhtä joukkoa niin kovin helposti halveksit koko kansaa. Puheet paremmasta väestä ja Kauniaisten ökyrikkaista ovat hyvin kaunaista puhetta. Kun neuvot ovat vähissä niin silloin aletaan luomaan kärjistyksiä. Tappio on tappio hyvät nuorpesut ja sille ei nyt mitään enää voi. Mitä voi tehdä on nyt nuorpersujen käsissä. Tai sanotaan että sen pitäisi olla. Mutta kun on yksi johtaja joka tietää miten puoluetta johdetaan, ja hän ei sitä kovin selkeästi ole vielä kertonut, niin sitten ollaankin vaikeassa tilanteessa.

Lievästi vaali-aiheinen sietokilpailu 24 maius MMXIV.

Suomi johtaa jääkiekko-ottelua Tsekinmaata vastaan 2-0 ja on aika julkimoida pieni vaali-aiheinen sietokilpaiulu. Nimittäin on huomenna EU-vaalit. Ikävää kun Tsekinmaa häviää meitille, mutta taktinen ero on yksi maali per erä.

I Mikä on kebabzzeria?

II Mitä eroa on halal-aholla ja halla-aholla?

III Kuka ei kuulu joukkoon: a) Wirkkunen; b) Westerlund; c) Tamminen

IV Kuka näistä jääkiekkoilijoista oli ruotsalaisten mielestä lähinnä normaali: a) Juhani Tamminen; b) Antti Leppänen; c) Ilpo Koskela

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä