Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kehitysblogi

Kehitysblogi: Kuntavaalit 2017 & Uuden Suomen Puheenvuoro

Uuden Suomen Puheenvuoro on tänään siirtynyt vaaliaikaan! Eilen julkaisimme yhteistyössä Ylen kanssa rakennetun kuntavaalikoneen ja tänään lisäsimme Puheenvuoroon uusia ominaisuuksia.

Bloggaajille avautui tänään mahdollisuus käsitellä US:n vaalikoneen teemoja myös Puheenvuorossa. Nämä blogipostaukset saavat vaalien alla erityistä huomiota blogipalvelussa.

Kehitysblogi: Oletko aktiivinen kuntapolitiikassa? Kerro se lukijoillesi!

Kevään 2017 kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Myös Puheenvuoro valmistautuu kansalaisten lähiasioiden kannalta oleellisimpiin vaaleihin.

Kunnallistason aktiiveja ajatellen olemme lisänneet Puheenvuoron profiileihin kaksi uutta toiminnallisuutta: Kuntapoliitikko-merkinnän ja aiemmista vaaleista tutun Aion ehdolle 2017 –merkinnän.

Kehitysblogi: Huoltokatko tänään klo 9 alkaen

Ylläpidosta huomenta. Teemme tänään muutoksia Uuden Suomen palveluiden taustajärjestelmiin. Tämä vaatii ikävä kyllä palveluihin lyhyen käyttökatkon, jonka aikana uutis- ja blogipalvelumme eivät ole käytettävissä.

Käyttökatko alkaa noin kello 9 ja uskoisimme sen kestävän korkeintaan puoli tuntia. Katkon jälkeen kaiken pitäisi toimia kuten ennenkin, ellei paremminkin.

Kehitysblogi: Kuvan käyttö blogissa ja keskusteluohjeet

Olemme tänään selventäneet kuvan käyttöä Puheenvuoron keskusteluohjeissa. Muutokseen voit tutustua keskusteluohjeissa

Kehitysblogi: Huoltotöitä Uuden Suomen uutispalvelussa

Suoritamme tänään kello 10-11 huoltotöitä Uuden Suomen uutispalvelussa. Tämä saattaa aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon uutispuolellamme. Tänä aikana emme myöskään päivitä uutisia sivustollemme.

Puheenvuoro ja Vapaavuoro ovat molemmat käytössä normaalisti, joskin suosittelemme, että bloggaajamme ja keskustelijamme eivät päivittäisi profiilinsa tietoja tänään tuon tunnin aikana. Mitään suurta harmia ei kuitenkaan pääse tapahtumaan, jos profiiliinsa koskee.

Kehitysblogi: Uudistamme Puheenvuoron ja Vapaavuoron moderointia

Olemme valmistelleet ylläpidossa Puheenvuoron ja Vapaavuoron keskustelujen moderointiin liittyvää uudistusta. Nyt on aika tuoda uusi käytäntö käytäntöön.

Tavoitteemme on edelleen parantaa Puheenvuorossa ja Vapaavuorossa käytävää keskustelua ja pitää tämä foorumi yhä Suomen fiksuimpana keskustelualustana. Samalla selkeytämme ylläpidon ja kirjoittajien roolia keskustelun ja kommenttien moderoinnin suhteen.

Kehitysblogi: #turpo

Tietäjät tietävät, mikä on #turpo. Se on politiikan keskustelussa ja Twitterissä vakiintunut avainsana turvallisuuspoliittiselle keskustelulle.

Huomasimme, että tämä avainsana (tai kuten Twitterissä puhutaan: hashtag) on laajalti käytössä myös Puheenvuoron keskustelussa. Siksi päätimme koota tämän puheenaiheen alla julkaistut puheenvuorot saman katon alle Puhiksen #turpoksi.

Puheenvuoron #turpon kirjoituksia voit lukea yksinkertaisesti menemällä alasivulle puheenvuoro.uusisuomi.fi/turpo.

Kehitysblogi: Kuumat blogipostaukset

Kehitys on jälleen kehittynyt. Lisäsimme tänään Puheenvuoron ja Vapaavuoron päälistauksiin merkinnän, joka korostaa blogipalvelumme parhaillaan luetuimmat blogipostaukset listalla.

Merkitään voi tutustua esimerkiksi Puheenvuoron etusivulla. Merkinnän saa 15 juuri nyt suosituinta kirjoitusta.

Tässä yhteydessä lienee paikallaan käydä läpi, miten blogipalvelumme suosituimmat postaukset –listaus päivittyy.  

 

Kehitysblogi: Poliitikkotägit ja muuta pientä

Aika päivittää kuulumisia täältä kehityskammiosta. Lisäsimme tällä viikolla Puheenvuoroon uuden ominaisuuden.

Tästä eteenpäin Puheenvuorossa bloggaavat kansanedustajat ja mepit ovat tunnistettavissa profiilin ja blogipostausten yhteyteen tulevan automaattisen merkinnän perusteella. Merkintä on monelle tuttu vaalien tiimoilta.

Hoidamme merkinnät ylläpidossa eli poliitikkojen ei tarvitse tehdä asian suhteen mitään.

Näin Uusi Suomi kerää ja käyttää tietoja sinusta

Euroopan unioni on lisännyt viime vuosina internetin ja nettipalveluiden tietosuojaa koskevaa sääntelyä. EU:n tavoite on lisätä ihmisten mahdollisuutta vaikuttaa siihen, mitä jälkiä internetiin hänestä jää.

Suhtaudumme Uudessa Suomessa EU:n sääntelyyn positiivisesti. Ihmisten mahdollisuus kontrolloida nettijalanjälkeään on yksiselitteisesti hyvä asia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä