Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta DNA

Kiinalainen Huawei, suomalainen Elisa ja 5G-verkkoturvallisuus

Viestintävirasto on nyt jakanut uusien 5G-mobiiliverkkojen taajuudet kaupalliseen hyötykäyttöön (Viestintävirasto 1.10.2018).

Taajuushuutokauppa päättyi 1.10.2018 ja huutokaupan lopputulos oli:

Taajuusalue 3410-3540 MHz meni Telia Finland Oyj:lle hintaan 30 258 000 euroa, taajuusalue 3540-3670 MHz meni Elisa Oyj:lle hintaan 26 347 000 euroa ja taajuusalue 3670-3800 MHz meni DNA Oyj:lle hintaan 21 000 000 euroa.

DNA:n mahdollisuudet rikostutkinnassa

Päivän uutisen vuoksi palaan aiemmin esittämääni kysymykseen: "Miksi sukututkijoiden käyttämää DNA-testausta, esim. Family Tree DNA, ei käytetä oikeaa isää etsittäessä ja ilmeisesti ei myöskään poliisitutkinnassa? ... Epäiltyjen rajaaminen murto-osaan alkuperäisestä olisi tehokas työkalu.

DNA-pankki kaikista Suomessa asuvista

Geneettisellä sormenjälkitutkimuksella eliön identiteetti voidaan määritellä sen kudoksesta, ulosteesta tai muusta eritteestä eristetyn DNA:n perusteella. Koska eliö on DNA:nsa ilmentymä, ei identtisiä kaksosia lukuun ottamatta löydy kahta samanlaista geneettistä sormenjälkeä ihmiskunnasta. DNA yksilöi ihmisen käytetystä menetelmästä riippuen jopa 100 % varmuudella. 

UUSI TIEDE ON SYNTYNYT SUOMESSA

OIREINFORMATIIVINEN TIEDE
 ja
ITSEOHJAUTUVA DNA:HAN INFORMATIIVINEN ROKOTE

v. 2007 kehittämäni ja julkistamani teoriani kautta sekä hoitokäytäntöni kautta.

teoriani käsittää lisäksi epidemioiden, kroonisten sairauksien ja vakavien käyttäytymishäiriöiden hoitoa.
Tässä kirjoituksessa tuon esille kehittämäni teoriani:

Sairauden tapahtumien tallenteiden informaatiolla on kyky ohjata elimistömme toimintoja

Yksityisetsivä DNA

Lukiessani Keskisuomalaisesta Pekka Halttusen kertomusta isänsä etsimisestä muistui mieleeni vanha ihmettelyn aiheeni: Miksi sukututkijoiden käyttämää DNA-testausta, esim. Family Tree DNA, ei käytetä oikeaa isää etsittäessä ja ilmeisesti ei myöskään poliisitutkinnassa? Isyystestithän vaativat isäehdokkaan ja suostumuksen, joiden puuttuessa nykyisin käytettyä testaustapaa ei voida hyödyntää.

Design ohjaa elämää

Ajatus elämän alkuperästä johtaa elämän alku soluun.

Sekvenssi hypoteesi.

Mikä on DNA-digitaalisen tiedon alkuperä?

Jos tarkkaillaan vaikutusta, jos sinä haluat selittää sen, ja jos haluat selvittää sen käyttämällä historiallista tieteellistä menetelmää, viittaamalla syyhyn, joka tiedetään tuottavan jonkun vaikuttavat vaikutuksen kyseessä.

Joten kun etsimme elämän alkuperää, biologit, biokemistit, ja elämän kirurgit, se on erityisesti keskeinen asia, että meidän täytyy selittää se tiedon alkuperä, joka tekee elämän pyörimään. - Dr. Stephen Meyer.

Ihmisen 48 juostetta sukusolujen kimpussa

 

Koska eräs tärkeä asia ihmisen kromosomeja koskien ei vielä selvinnyt, pitää vielä jatkaa selvitystyötä.

Marko Grönroos tuli (25.9.2015 03:34) keskusteluun mukaan, ja kirjoitti hieman oikean tututuista tekstiä ihmisen somaattisista kromosomeista.

Suomalainen selvitti viiltäjä-Jackin henkilöllisyyden

 

Suomalainen geenitutkija todisti yli sadan vuoden takaisen Lontoon prostituoitujen sarjamurhaajan henkilöllisyyden:

 

http://www.hs.fi/ulkomaat/HS+haastatteli+Viilt%C3%A4j%C3%A4-Jackin+henki...

 

Puolalainen parturi Aaron Kosminski.

 

No, parturillahan on teräviä veitsiä ....

Charles Darwinin mukaan evoluutioteoria tulisi hylätä

Evoluutioteorian isäni pidetty Charles Darwin on sanonut: "Jos voitaisiin osoittaa että jokin mutkikas elin ei todellakaan olisi voinut muodostua lukuisten peräkkäisten pienten muutosten seurauksena teoriani kumoutuisi ehdottomasti. Mutta yhtään sellaista tapausta en tunne."

Darwinin mukaan evoluutioteoria kumoutuisi jos löytyisi mutkikas elin/toiminto joka ei voisi muodostua lukuisten peräkkäisten pienten muutosten seurauksena. Darwin ei tuntenut sellaisia tapauksia mutta Darwin ei tuntenutkaan eliöiden perimää ja DNA:ta mutta me tunnemme.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä