Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Viski

Viranomainen aikoo kieltää baarilta cocktail-sanan käytön

Aluehallintovirasto aikoo kieltää Jyväskyläläiseltä Shaker-baarilta cocktail-sanan käytön, koska ilmeisesti sana viittaa liikaa väkeviin alkoholijuomiin ja cocktail-sanasta tulee ensimmäisenä mieleen holtiton alkoholinkäyttö. Kovin takaperoisemmin asiaa ei voisi enää ajatella.

Viskituristin ja vodkaturistin ero

 

Kiersin joulunajan Skotlantia. Siellä jokaisesta ravintolasta sai useita upeita paikallisia käsityöoluita, ja panimokierroksiakin mainostettiin olevan. Vahvimmin oli kuitenkin läsnä marraskuinen voimasanamme #Viski.  

 

Viesti suomen viranomaisille - Ron Jeremy avautuu!

https://

 

Eipä tuohon paljoa lisäämistä. Meille nauretaan ulkomaita myöten aivan käsittämättömistä asioista. Noloa.

Alkoholismin torjuntaan uudet työpaikat toimivat paremmin kuin mainoskiellot

Vuonna 2007 selkeä enemmistö meistä suomalaisista tahtoi tiukennuksia alkoholipolitiikkaan, tiettyjen poliitikkojen ja varsinkin terveysjärjestöjen hehkuttaessa alkoholin kasvattamia terveyshaittoja. Totta olikin, että haitat olivat kasvaneet, varsinkin suurten ikäluokkien keskuudessa. Varmasti myös vuonna 2004 toteutetulla veronalennuksella oli vaikutusta tähän. Kansa oli villiintynyt ainakin hetkeksi ns. euro-Kossusta.

Viskiä ja pientä ahdistusta

Lehdestä olemme saaneet lukea  kuinka nuorisoporukoilla on pääkaupunkiseudulla ollut peli jossa täysin sivullinen nuori tai lapsi on tarkoitus hakata tajuttomaksi. Ilmiö on jatkunut jo jonkin aikaa, eikä media ole ottanut asiaan kantaa millään tavoin; ei ennenkuin kävi ilmi, että kyseessä on jonkinasteisesti organisoitu toiminta. Ja peittelyllekin löytyi syynsä: pahoinpitelijät ovat pääasiassa maahanmuuttaja- tai romanitaustaisia. Uhrit ovat pääasiassa Suomalaisia tai ainakin Suomalaisen näköisiä nuoria ja lapsia. Tapauksesta on löydetty rasistisia piirteitä.

EHYT Ry:n viski-kampanjan masinointisyytös on naurettava

Ehkäisevä Päihdetyö EHYT Ry varoittaa sivuillaan kansalaisia viskikohuun liittyvästä virheellisestä tiedosta ja väittää, että alkoholi/panimoteollisuus olisi masinoinut some-kampanjan estääkseen tulevat lakimuutokset. EHYT Ry:n omasta toiminnasta voisi kirjoittaa pidemmästikin, mutta tyydyn tässä vain selittämään auki, miksi ainakaan suuria suomalaisia alkoholiteollisuuden yrityksiä ei juurikaan kiinnosta masinoida tällaista kampanjaa.

 

Raittiusjärjestöt häviämässä propagandasodan alkoholimainonnasta

Kansalaisia ja politiikkoja kuohuttava viskigate iskee parhaillaan syviä viiltoja raittiusjärjestöjen propagandakoneistoon. Poliittiset päättäjät ovat vihdoin ryhtyneet oivaltamaan, että kaikki viisaus alkoholiasioissa ei olekaan raittiusjärjestöillä, THL:n tutkijoilla sekä STM:n ja Valviran virkamiehillä. Typerät virkamiestulkinnat blogikirjoituksista ovat saaneet päättäjät ja tavalliset kansalaiset takajaloilleen. Järjettömälle holhoukselle ja terveystalebanismille halutaan laittaa piste.

Viski

Viski. Ja sanotaan se vielä toistamiseen: viski.

HS uutisoi bloggaajista jotka eivät saa kirjoittaa, että eräässä tapahtumassa on tarjolla myös viskiä. Tai saavat mainita, mutta kyseiselle tapahtumalle se tietäisi konkurssia. Mainitsen nyt tässä, että kotikuntamme Tuusulan Alkosta saa viskiä. Sieltä löytyy esimerkiksi suosikkimerkkiäni Tullamore Dewiä. Myös Johnnie Walkeria on tarjolla. Kuulemma myös myyvät Koskenkorva nimistäkin viinaa. Laitan nyt vielä ihan mainostusmielessä kuvan yhdestä erittäin hyvästä viskistä.

Viski, holhous ja syyllisyysolettama

Holhouspökäle lensi taas tänään sosiaalisen median tuulettimeen. Aluehallintovirasto (Avi) päätti kieltää yksityisiltä bloggaajilta viski-sanan käytön liittyen Olut Expo -tapahtumaan, joka puolestaan oli ennen aiempaa kieltoa toiminut nimellä Olut ja Viski Expo (kts. HS:n juttu). Kuviosta löytyy mätää monelta tasolta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä