Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vappupuhe

Työtä ei tarvise juhlia punalipun alla

Vappu on työn juhla. Melko usein, joku voisi sanoa liian usein, se on myös punaisen aatteen juhla. Meillä on Suomessa pitkät perinteet siitä, että toukokuun koittaessa saavutaan kaupungille, marssitaan ja otetaan punainen lippu käteen. Niin, ja meillä teekkareilla on toki omanlaisemme perinteet vapusta, mutta ei niistä sen enempää.

Vappupuheeni

Hyvää Vapun päivää kaikille

Perussuomalaisten vappupuheet

Puheenjohtaja Timo Soini jätti tänä vappuna politikoinnin vähemmälle. Hän osallistui osallistui Rukous Suomen puolesta tapahtumaan Helsingin senaatintorilla. Soini kertoi omasta uskostaan ja siitä, että hakee lohtua rukoilemisesta joka ilta. Hän keräsi puheellaan kiitosta kristityiltä: "Hän ei häpeile uskoaan".

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050121499360_uu.shtml

"Toimintatapoja kehitettävä ja poliittista sanomaa kirkastettava"

Hyvät toverit! 

Tervetuloa myös Keravan Vasemmistoliiton puolesta viettämään perinteistä työväen yhteistä vappujuhlaa tänne Aurinkomäelle.

Eduskuntavaalit on nyt käyty ja edessä on kausi, jolloin Suomen eduskunnassa on pienempi työväenpuolueiden, siis Vasemmistoliiton ja SDP:n kannatus, kuin koskaan ennen. 

Kiitos keravalaiset teille tuestanne, sillä Keravalla Vasemmistoliitto nosti hieman eduskuntavaalien kannatustaan. 

Vappupuhe

Pidetty 1.5.2015 muistokäynnillä punaisten puolella taistelleiden, kaatuneiden ja vankileireillä tuhoutuneiden muistomerkillä.

 

Hyvät ystävät ja toverit,

Sodassa ja marttyyriudessa ei ole mitään ihailtavaa. Sota on aina kamala asia, olivatpa sotivat osapuolet ketä tahansa, mistä syistä tahansa. Vuonna 1918 käytiin Suomessa sisällissota. Tämä oli myös harvinaisen selvästi luokkasota, jossa työväenluokka kävi esivaltaa vastaan.
 

Muutoksentekevää vappua

Vappu on mitä suurimmissa määrin työväestön sekä opiskelijoiden vapaa- ja juhlapäivä. Nämä kaksi ryhmää nostan omalla poliittisella agendallani erittäin korkealle, koska:

Miksi Tarja Filatovia ei kuulla Jutan Suomessa?

"Keväällä yksi päivä voi äkkiä tuoda muutoksen", on Suomen fiksuimman demarin Filatovan sivuilla. Hän on demarien vaiennettua enemmistöä. Hän ei suitsuta Jutalle, joten häntä ei kuulla suurissa wapputapahtumissa.

Arvostetuimman demarin vaientamisen kaltaista on loputtomiin. Vallanhimo, kuolemansynti, aikaansaa herkkusienijohtamista: kasvatus tapahtuu tynnyrissä eli pimeässä keltsussa, niskaan heitetään lantaa (eli sitä ihteään, suoltoa jota vallanhimon riivaama konemeisesti tuottaa) ja päätään pitemmät leikataan päätään lyhyemmiksi.

Presidentti Putin ja kansainvälinen oikeus

Missä vaiheessa kansainvälinen politiikka on täydellisesti syrjäyttänyt kansainvälisen oikeuden?

 

Kansainvälinen laki ja oikeusperiaatteet (YK/EIS) yleensä tunnustavat perusperiaatteet, joiden mukaan täytyy ensin olla teko ja epäilty perusoikeuksineen, jonka jälkeen asiassa suoritetaan esitutkinta ja tarvittaessa nostetaan syyte, joka sitten saatetaan oikeuden punnittavaksi. Tämä päättää tarvittaessa sanktioista ja sen jälkeen ne vasta pannaan täytäntöön.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä