Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtaholismi

Valhe, emävalhe, Perussuomalaiset..?

Onko messiaspuolue Perussuomalaiset ihan samanlainen valtajuoppojen ponnistus- ja pätemisalusta sekä "väärä kollektiivi" kuin ovat perinteiset valtapuolueetkin? 

Sampo Terho valehtelee?

Mikä on totuus Sampo Terhon osuudesta perussuomalaisten hajoamisessa? 

Skitsofrenia Persuensis

Silmiemme edessä tapahtuvaa kansankusetusta ja moraalikatoa ei selätetä vain sillä, että kaksi Helsingin hienostokortteleista tullutta poliittista broileria ja tyylipuhdasta valtaholistia, Sampo Terho ja Jussi Halla-Aho, ei jatkossa enää pyöri samoissa piireissä julkisuudessa. Eikä pullamössöeliittimme touhua (persujen osalta) saada loppumaan silläkään, että jokainen sormi osoittaa ”maisterisjätkä” Timo Soinia, joka ei ilmeisesti niin hyvä jätkä ollutkaan?

Perussuomalaisten jakaantuminen kahtia ei riitä.

Ei tullut Hirvimäestä puheenjohtajaa – eikä perussuomalaista

Tulin eilen mökiltä parin päivän reissusta. Vaimoni näytti postipinoa ja pyysi katsomaan, josko odottamani kirje olisi sen joukossa. Ei ollut, tiesin sen jo valmiiksi. En ole vieläkään kyennyt hänelle kertomaan, että kyseistä kirjettä ei koskaan tule.

Sain 24.4.2017 sähköpostiviestin Perussuomalaisten puoluetoimistosta:

”Jäsenhakemuksenne Perussuomalaiset r.p.:een

Hei,

VALTAMEDIAN kupla puhkeaa

Mikael Jungnerin eilisessä blogissaan heittämä ajatus: ”Aten pois vaatiminen olisi kuin vaatisi Steve Jobsia ulos Applelta” ei tainnut aivan niin puhutella kuin Jungner (YLEN ent. tj., sos.dem) tarkoitti montaakaan kanssablogistia? Varmaankin yhtä osuva ilmaus tässä puoluetukien, lehdistötukien, TEKESien jne. maassa nimeltään Suomi olisi ollut käyttää termejä Stalin, keskuskomitea, polithbyroo..?

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen?

”Hakkapeliitat olivat ensimmäinen joukkotyyppi, joka käytti suomenhevosta taistelussa. Suomenhevosessa yhdistyvät kylmä- ja lämminverihevosten hyvät ominaisuudet; vaikka suomenhevonen ei ole yhtä nopea ja ketterä kuin lämminverihevoset, se on hyvin sitkeä eikä väsy helposti” (Wikipedia)

 

***

Olen päättänyt asioita pitkään pohdittuani seuraavaa.

Minähän olen rasisti!?

”Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen” (Wikipedia).

Suomalaisen syvä inho

Yhteiskunnallisessa keskustelussa turvapaikanhakijoista, eurosta, markasta, EU:sta, Natosta tai Venäjästä, siis asioista joista suomipolitiikassa väännetään, ei useinkaan ole kyse varsinaisesti ko. asiasta – 

ennemminkin kyse on suomalaisen inhosta toista suomalaista kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä