Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Valehtelu ja veronkierto

Hallituspuolueet torppasivat hallintarekisterilain porsaanreikien tukkimisen

Hallituspuolueet ovat talousvaliokunnassa äänestäneet hallituksen omaa esitystä vastaan hallintarekisterilain yhteydessä vaadittujen ponsien toteuttavan lain säätämisestä. Hallintarekisterilain hyväksynnän yhteydessä eduskunta velvoitti hallitusta ponsillaan tekemään lait, joilla avoimekis jääneet "porsaanreiät" tukitaan. Näin saatiin laki lopulta hyväksyttyä. Ennustin jo tuolloin, että ponsien vaatimia lakeja ei takuulla saada voimaan hallituskaudella ja näin nyt näyttää käyvän.

Presidenttiehdokkaat 2018 - Kysymykset, joita toimittajat eivät esitä?

 

HYVÄT PRESIDENTTIEHDOKKAAT - 

Muutama kysymys Teille, joihin velkavankeuteen ja köyhyyteen ajettu  kansa Suomessa haluaa vastauksia. Vp. 16.1.2018 mennessä

Tausta: Suomen sosiaalioikeudellisen seuran julkaisu 2016:

Nämä etuudet eivät täytä Euroopan neuvoston sosiaalisen peruskirjan vaatimuksia

SSS-hallitus: valehtelijoiden ja veronkiertäjien klubi

Nykyinen porvarihallitus on toimillaan paljastunut suoranaiseksi valehtelijoiden ja veronkiertäjien klubiksi, josta "kannustavina" esimerkkeinä mainittakoon ministerit Toivakka, Berner, Sipilä ja Stubb.  Yleensä eduskunta kokoontuu tällaisissa asioissa hätäistuntoon ja asettaa istuvan hallituksen ensin vaikka toimitusministeriöksi. Viimeistään tämän jälkeen pääministeri menee kiltisti presidentin luo ja pyytää hallituksensa eroa poliittisesta tehtävästään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä