Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalikiertue

Osa ehdokkaista on töissä

Väyrynen kertoo blogissaan taas lähtevänsä kansan pariin. Vaalitilaisuuksia kertyy kuulemma parisen sataa. Siis hänellä on noin kuusi vaalitilaisuutta päivää kohden. Olisinpa minäkin noin laiska joutilas, että voisin lorvia kansan parissa kokonaisen kuukauden ajan päivät pääksytysten. Nykyinen eduskunta on nähtävästi jo lopettanut työnsä, kun istuvilla edustajilla ei ole muuta puuhaa kuin tulevat vaalit?

Tulos josta ei voi valittaa

Eilen päättyi oma vaalikiertueeni Kouvolan Manskille. 16 vaalipaneelia, josta suuri osa Helsingissä, ei suinkaan omassa vaalipiirissä. Toki myös paikallisia paneeleja oli matkan varrella. Osa paneeleista oli itselleni ns. epämukavuusalueella, mutta niistä kaikista selvisin ns. kuivin jaloin ja ne olivat varsin opettavaisia tilaisuuksia kaikki.

Sisäministeri Päivi Räsänen Jämsän torilla la 28.3.2015

Saimme kokea la 28.3.2015 klo 10.00-11.00 ikimuistoisia hetkiä kun sisäministeri Päivi Räsänen vieraili Keski -Suomen vaalikiertueella Jämsän torilla. Päivi oli vauhdittamassa meitä Keski-Suomen kansanedustaja ehdokkaita valoisalla ja persoonallisella tavalla. Oli mieliinpainuvaa kuulla ja todeta, että ihmiset olivat tulleet sankoin joukoin torille kuulemaan juuri Päiviä. Me paikalliset ehdokkaat saimme näin valovoimaista vetoapua omaan vaalikampnjaamme. Väkimäärä yllätti meidät paikalliset KD:n jäsenet positiivisella tavalla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä