Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Terrori Turun terrori-isku

Totuutta et Maria Ohisalo pysty viherpesemään!

 

Maria Ohisalo https://www.vihreat.fi/blogit/maria-ohisalo/2019/08/luottamus-peittoaa-v... miksi häpäiset Turun terrori-iskun uhrien muiston vähättelemällä heihin kohdistunutta rikosta? Sinä yrität häpeilemättä muuttaa totuutta ja kääntää terrori-iskun puukkoiskuksi. Satuttaako totuus sinua niin paljon, että et kykene puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä?

Äärioikeistolaista edustamista uhrien kustannuksella

 

Iltasanomat julkaisi 7.8. artikkelin, jossa kerrotaan Perussuomalaisten kansanedustajan Vilhelm Junnilan osallistuvan äärioikeistolaiseen Kansallismielisten liittouman järjestämään muistokulkueeseen Turun puukotukseen liittyen. Junnilan on tarkoitus pitää muistopuhe sunnuntain tapahtumassa. 

Abderrahman Bouanane sai elinkautisen turvapaikan Suomesta

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Abderrahman Bouananen elinkautiseen vankeuteen Turun puukotuksista. Päätöksen mukaan Turun puukotus täytti terrorismirikoksen tunnusmerkistön. - is.fi

Syvä osanotto Turun terrori-iskun uhreille ja heidän omaisilleen.

Syvä osanotto Turun terrori-iskun uhreille ja heidän omaisilleen. Voimme vain kuvitella heidän tuskaansa ja miksi-kysymysten määrää.

Puukkoiskun tekijä on marokkolainen mies, joka on saapunut Suomeen turvapaikanhakijana. Suomi on antanut hänelle suojaa ja ylläpitoa, jopa rahaa. Hän päätti palkita saamansa hyvän tällä tavalla puukottamalla naisia kuoliaaksi. Voimme vain ihmetellen kysyä, tarvitsiko tällainen henkilö turvapaikkaa alunpitäenkään. Hän toimi ilmeisesti islamistisen ideologian sokaisemana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä