Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Terho

Suomesta e-urheilun suurvalta

Elektroninen urheilu (engl. esports) ei tule enää pitkään olemaan tuntematon käsite tavallisille kadun tallaajille. Suomen e-urheiluskenen ykkösnimet kokoontuivat urheiluministeri Sampo Terhon järjestämään pyöreän pöydän keskusteluun opetus- ja kulttuuriministeriöön 4.6.2018. Sain itsekin kunnian olla paikalla antamassa näkemyksiä eduskunnan peliklubin puheenjohtajana.

Tulee mielenkiintoinen PS pj. kamppailu

Meille politiikkafaneille ja hc seuraajille, tämä kevät on mielenkiintoista aikaa, eikä vähiten sentähden, että PS tulee näkemään ensimmäisen todellisen pj kamppailun, huipentuen kesäkuun puoluekokoukseen.

Halla-aho selkeyttäisi perussuomalaisten paikan

Minusta olisi hyvä, jos Jussi Halla-aho tulisi valituksi perussuomalaiset puolueen puheenjohtajaksi. Vielä parempi olisi, jos se tapahtuisi äänestyksessä Timo Soinia vastaan.

 

Olen tätä mieltä siksi, että kyseisen puolueen asema suomalaisessa poliittisessa kentässä tulisi lopullisesti selväksi.  Maahanmuutonvastustajat saisivat lopulta oman puolueen, joka todella erottuisi niin selvästi omanlaisekseen, ettei likinäköisinkään eduskuntatutkija pitäisi sitä keskustalaisena tai peräti keskusta-vasemmistolaisena puolueena.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä