Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta TNS-Gallup

Perussuomalaiset toteuttaa kansan tahtoa

Mielipidekyselyt kertovat mitä mieltä kansalaiset ovat. Kun tuloksia verrataan puolueiden näkemyksiin, niin tulos on vähintään mielenkiintoinen. Puolueista vain perussuomalaiset on samaa mieltä kuin kansalaisten enemmistö. Perussuomalaiset toteuttaa siis kansan tahtoa. Saat mitä tilaat.

...

Helsingin Sanomien TNS-Gallupilla teettämä tutkimus kertoo tuoretta tietoa laittomasti Eurooppaan tulevien "turvapaikanhakijoiden" ja kehitysavun osalta.

Vaalit tulossa - Yle kampanjoi gallup-petoksella

Tuorein gallup-floppikuninkuus myönnettäköön Ylelle ja Taloustutkimukselle.

 

Yle kertoo maaliskuun 24. päivä, että "Taloustutkimus on haastatellut marraskuun alun ja maaliskuun loppupuolen välisenä aikana 19530 henkilöä."

 

Kokoomus, SDP ja kannatuskyselyt

Yleisradion (Taloustutkimus) ja Helsingin Sanomien (TNS-Gallup) teettämät kannatuskyselyt ovat menneet kokoomuksen ja SDP:n osalta ristiin viimeaikoina. 

Taloustutkimuksen ja TNS-Gallupin tammikuussa tekemissä kannatuskyselyissä Kokoomuksen kannatus vaihteli välillä 16,3-17,2% (Yle-HS) ja SDP:n puolestaan 17,2-16,5% (Yle-HS).

Nyt uusimmassa helmikuun Helsingin Sanomien TNS-Gallupilla teettämässä kyselyssä Kokoomuksen ja SDP:n välinen kannatusero olisi 0,2%-yksikköä, ollen 16,9% ja 17,1%.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä