Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Seta ry

Kummin kaimako on äiti?

Tiedotusvälineet

Moniko meidän luotettavaksi itseään kutsuvista tiedotusvälineistä on tuonut esiin sukulaisuussuhteen merkityksen ja arvon nimityksissä, joita käytämme? Moniko tiedotusväline ilmaisee lapsen synnyttäneen henkilön olevan äiti, kun Seta ja vasemmistoliberaalit haluavat väärentää tuon käsitteen tarjoamalla kaksimielistä äitiyslakia?

Sama kaava toistuu

Miksi erosin Setasta?

Rakas päiväkirja, avaudun sinulle luottamuksellisesti ja tunnustuksellisesti, sillä tätä kirjoitustani tuskin lukee kukaan muu.

Erosin tänään Seksuaalinen Tasavertaisuus Seta ry:stä. Syynä on Setan pitkään jatkama politikointi, jolla se on keskittynyt pääasiassa muiden ryhmien kuin homojen ja lesbojen toimintaan ja etujen edistämiseen.

Kunniattomat oman pesän likaajat

Näyttelijä Antti Holman eilinen avautuminen Suomeen kyllästymisestään ja Lontooseen muuttamisestaan oli yksi aihepiirin turhimpia. Kolmenkymmenenkriisistä kärsivän pikkujulkkiksen mielipiteet eivät olisi sinänsä kommentoimisen arvoisia, mutta kritiikin arvoisiksi ne tekee Helsingin Sanomien tapa kytkeä yhteen Holman homoseksuaalisuus ja hänen Suomea, suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan tuntemansa viha.

Nyt jäämme odottamaan Jeesuksen vastausta!

 

Olin 27.5.2015 kutsuvieraana Toukofesteillä, jotka viettivät 20-vuotisjuhlaansa.

http://toukofest.fi/15/

Tutustuessani esittelypisteisiin, joita oli Hippos-halli täynnä, huomasin Setan esittelypisteen. Setan toimintaa oli esittelemässä puheenjohtaja Petri Janhunen.

http://www.jklseta.fi/yhteystiedot.php

Yhdenvertaisuuden juhla

Kuluvalla viikolla juhlistetaan Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa Pridea. Pride-viikko on tulvillaan erilaista ohjelmaa: ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvia luentoja ja keskustelutilaisuuksia, työpajoja, piknik-tapaamisia, taidetta ja kulttuuria – sekä tietysti lukuisia juhlia, tansseja ja bileitä (www.helsinkipride.fi). Ennen kaikkea kyse on perusoikeuksista, yhdenvertaisuudesta, tasa-arvosta ja vapaudesta olla oma itsensä.
 

Saako tarhaikäinen lapsesi tehdä sukupuolenvaihdoksen?

Maailmalta kuuluu kummia. Isossa-Britanniassa sukupuolen vaihdosta haluavien alle 10-vuotiaiden lapsien lukumäärä on nelinkertaistunut 2000-luvulla.Nuorimmat sukupuolen vaihdosta halunneet ovat olleet vain 3-vuotiaita.  Taas Yhdysvalloissa bostonilaisessa sairaalassa sukupuolen vaihdokseen liittyvien lapsipotilaiden määrä on nelinkertaistunut 1990-luvun lopulta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä