Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Salajuoniteoria

Perussuomalaiset mukana globaalissa väestöneristykseen tähtäävässä salajuonessa

Tutkivien journalistien ryhmä on paljastanut populististen puolueryhmien katalan salajuonen joka äkkiä lukien saattaa kuullostaa foliohattujen puheelta keskustelupalstoilla tai pahimmalta fiktiolta. Kymmenissä eri maissa tutkivat journalistit ovat tehneet tutkimusta oikeistopopulistien politiikasta ja pyrkimyksistä paikallisten puolueiden ja ryhmien tavoitteiden osalta. Ryhmä hämmästyi tutkimusten tulosta ja todisteita, mitä he saivat kerättyä viiden vuoden tutkimuksen aikana.

Suomen Kuvalehti teki Trumpista Kremlin sätkynuken

Suomen Kuvalehti romahti ryminällä Trump-jahtiin, jota amerikkalainen vasemmistoliberaali valtamedia on maansa presidenttiä vastaan käynyt vielä häviämänsä vaalin jälkeenkin.

Ilmasto’realismista’,datasta ja kirsikoiden poiminnasta – Osa 1: RSS

Mikko Mäkisen blogi ’Ilmastorealismia’ jatkaa kirjoituksessaan denialistien (epä)kunnioitettavaa datan vääristelyperinnettä:

http://ilmastorealismia.blogspot.fr/2015/06/ei-auta-itku-ilmastomarkkino...

Blogin ensimmäinen graafi on yksinkertaisesti epärehellinen, koska aikaväli on valittu niin että lineaarinen trendi on negatiivinen, laajalti tuon erikoisen El Nino – ilmiön vuoksi 1998.

Ilmastonmuutoksen sankaritar - Naomi Oreskes

New York Times teki tuttuun tyyliinsä profiilin tieteilijästä 16.06.2015. Tällä kertaa kerrottiin Naomi Oresken tarina.

http://www.nytimes.com/2015/06/16/science/naomi-oreskes-a-lightning-rod-...

Oreskes (joka opiskeli samassa yliopistossa Lontoossa, Imperial College kuin blogisti, jee) on tunnetuin tutkimuksistaan jotka tarkastelevat tiedettä kokonaisuudessaan tai historiallisesti.

Tieteellinen konsensus

Ilmastonmuutos Jesse Venturan näkemänä suuri huijaus!


Uskokaa nyt, ihminen ei voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen!                                                                          2015

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä