Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Päätoimittajat

YLE:n naistoimittajien korkkarit

Joudun myöntämään, että minulla menee nykyisin jauhot suuhun joka kerta kun näen YLE:n politiikan naistoimittajien 15 senttiset korkkarit haastatteluissa ja paneeleissa. 

Nukkuvien päätoimittajatentti – kaikkien aikojen haaste valtamedialle!

Tämä on avoin kirjeeni suomalaisen valtamedian päätoimittajille. 

Se sisältää tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä – tai voi, mutta päätoimittajien on paha sen jälkeen enää puhua ”puolueettomasta”, ”sitoutumattomasta” tai ”riippumattomasta” valtamediasta.

Avoin kirjeeni ei käsittele puolueiden omia äänenkannattajamedioita, sillä ne eivät ole ongelma tässä yhteydessä. Ongelma on puolueettomaksi julistautunut valtamedia, joka ei ole puolueeton vaan enemmänkin suoranainen nykysysteemin ylläpitomedia.

 

Päätoimittajien kartellit, monopolit, poliittinen eliitti

Blogistit ovat ilmeisesti ainut riippumaton media? Yksityisyrittäjien kaupat ja palvelut taitavat olla ainoat Suomeen rehellisesti veroja maksavat yrittäjät? He, joita media omalla propagandallaan on tietoisesti mainostanut epärehellisiksi kansalaisiksi.

Klikkasit blogiini, mutta jaksanetko lukea ”sunnuntaisaarnani”?

Päätoimittajat, ei se mitä kerrotaan, vaan miten ne kerrotaan

Päätoimittajat lukekaa edes tämä yksi blogini huolella, josta voitte, ainakin osa teistä, ymmärtää toimivanne ”Valemedian puolella”. Muista palata linkkien jälkeen takaisin tähän blogiin! Laita punainen valo päälle ovesi vieressä ja varaa tunti aikaa tämän blogin ja linkkien lukemiseen, niin olet paljon viisaampi omassa työssäsi. Konkreettisen esimerkin kautta toivon sinun ymmärtävän paremmin uutisoinnin virheitä.

Perinteisen valemedian päätoimittajat valehtelivat

"Sitoudumme oikeisiin tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme."

Perinteisten valemedioiden päätoimittajat julkistivat äskettäin hurskastelevan kannanoton. Siitä yllä vain pari virkettä, jotka kaipaavat lähempää tarkastelua esimerkkien kautta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä