Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Orlandon verilöyly

Pirullinen suunnitelma karsinoi ihmisiä USA’ n Orlandosta!

(Pelätty astui julkisuuteen, tekoihin ja monitahoinen yhteisyys avasi väkivallan tuntemattomille areenoille – niin yksittäinen ihminen kuin tarkasti suunniteltu kollektiiviväkivalta tavoittavat nyt ketä ja mitä tahansa)

 

[… meillä Suomessa kansalainen Erkki pohtii milloin me saamme saman käsittelyn 1] – pirullisena juonena, jolla harhautetaan viranomaisia, jotka aina kulkevat askeleen jäljessä. Erkki oli huomannut, että olemme sotilaina edelleen Afganistanissa 2] …

Ideologian demonisoinnista uhrejen olosuhteiden parantamiseen?

Orlandon ampumistapaus on ollut viikon puheenaihe. Siksi vuodatankin asiasta, tarpeettoman pitkään tyyliini. On varmaan tarpeetonta muistuttaa tapahtuman sisällöstä ; Omar Mateen ampui useita kymmeniä ihmisiä homobaarissa. Aihe on siitä kiinnostava, että se on jotain jota moni konservatiivi pitää liberaalien pahimpana kognitiivisen dissonanssin hetkenä. Jos luonnonsuojelija on kriisissä nähdessään uhanalaisen eläimen syövän harvinaista kasvia, on liberaali tietenkin hämmentynyt kun islamilainen vastustaa homoja.

Perussuomalaisista homopuolue?

Siitä onkin jo aikaa, kun homoja on viimeksi käytetty keppihevosina maahanmuuttokriittisten (sic!) toimesta. Nyt Orlandossa tapahtunut, ilmisesti sisäisestä homofobiasta ja ääri-islamilaisesta ideologiasta kärsineen kaappihomon toteuttama järkyttävä verilöyly antaa tälle oikein oivat puitteet. Hyvä jos ruumiit ovat ehtineet edes kylmetä, kun haaskalinnut ovat jo apajilla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä