Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Nyt saa riittää

Tärkein on itsenäinen isänmaa .. ja sauna.

Riittää. Lopettakaa jo se vauhkoaminen ja tehkää kuten minä, menkää saunaan itsenäinen Suomen kansa. Saunokaa niin maan perusteellisesti, olkaa hiljaa ja kuunnelkaa kiukaan huminaa. Hikoilkaa, vilvoitelkaa, korkatkaa kylmä olut (suomalaisomisteisen panimon). Ja sama uudestaan. Ja uudestaan. Saunassa sielu lepää, niin homon kuin heteron. Saunapalaa, suolaista. Nukkukaa hyvin. (älypuhelinrivitys)

Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!

Edit:

Kohta taas live streamia #Gaza -miekkarista klo 15 jälkeen!

=> => https://bambuser.com/channel/heretic-anarchist <= <=

 

Suomen €liitti varmaan elättää toivoa, että eurovaalien jälkeen koittaisi rauhallisempi aika ja heidän annettaisiin rellestää rauhassa. Ihmiset on kesälomilla ja poliittisella rintamalla toivottaisiin olevan tyyntä, mutta toivo on turha ja kansa on kaduilla.

Vallankumouslarppia vai voittoja?

Minä en pidä läheskään kaikesta mitä Slavoj Žižek sanoo, vaikka olen viettänyt hänen tietämättään hänen kanssaan kymmeniä tunteja youtuben välityksellä. Slavoj on erittäin epälineraarinen hahmo ja hänen seuraamisensa on sen takia rasittavaa, mutta tosiasia on, että miehen erikoinen tulokulma maailmaan tuottaa välillä todellisia helmiä.

 

#NytSaaRiittää eräitä perusteluja ehdotetusta vaatimuksesta I

Näkisin, että ehdottamani strategisen linjauksen muotoilu voisi olla jotain tämänkaltaista:

 

NSR-liikkeen ainoa konkreettinen toimenpidevaatimus on se, että 35.000 ääntä saavan kansalaisaloitteen pitää aina johtaa automaattisesti sitovaan kansanäänestykseen Sveitsi mallin mukaisesti.

#NytSaaRiittää yhden asian liikkeeksi?

Kun ajatellaan NSR:n tavoitteita tähän mennessä, niillä on yksi yhteinen teema, nimittäin se, että on monia asioita, joissa Suomen talouspoliittinen eliitti toimii kansaa vastaan ja viis veisaa kansan syvien rivien tuntemuksista.

Meillä on paljon tavoitteita, joilla on eriasteista kannatusta Suomen kansan riveissä. Tuntuu silti siltä, että me jaamme rivejämme joka ikinen kerta, kun lisäämme yhden uuden vaatimuksen listallemme ja jo aiemmin tulimme siitä samanmielisiksi, että syksyllä osoitamme mieltämme leikkauksia ja vapaakauppasopimuksia vastaan.

NSR - Nyt Saa Riittää - Ei yhdistykselle!

Hierarkian peikko kummittelee keskuudessamme. Wanhat mädät ja hapattuneet ajatukset, joita soveltamalla nykyinen kestämätön tilanne on synnytetty on kaivettu arkuistaan uhkaamaan NSR:n toimintaa.

Hierarkian peikko lähestyy NSR:ää ehdotuksessa tehdä NSR:stä yhdistys ja vieläpä yhdistys, jolla on paikallisosastot, joilla on nimetyt johtajat ja jotka arvatenkin ovat jonkin tiukasti määritellyn ja juridisesti sidotun politbyroon (eli johtokunnan) alamaisuudessa.

 

Yhteisrintaman voima

"Toisten kunnioitus ja voimauttaminen tulee kyvystä ja alttiudesta 
pysyä yhteydessä toinen toiseemme ja suojella suhdettamme." - Danny Silk 


===

Kunnioituksen kulttuuri - Liiton ihmiset 

 

#NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5

NSR, eli Nyt Saa Riittää! -mielenosoitus palaa entistä suurempana 23.5 klo 14, kuten me lupasimme Hesarille: tekoja tai paikalle tullaan isommalla joukolla. Hesarin mukaan oli "paikalla arviolta tuhat ihmistä, mikä on Suomen oloissa suuri määrä". USA:ssa tämä mielenosoitus olisi ollut 60.000 hengen kokoinen, vastaava EU:n laajuisena Lahden kokoinen 100.000 ihmisen mielenosoitus.

MultiOsaamiskeskus

 Nyt saa riittää -liikehdintä lyhyesti

OSAAMISKESKUS 

Olemme luotettava MultiOsaamisKeskus. 
Meitä palvelee moderni tekniikka. 
Pyöritämme myllyä täydellä teholla. 

Meillä on yhteinen tahtotila. 
Paineen alla yllämme bonuksiin. 
Kiitos kuuluu koko tiimille. 

Rasittuneet komponentit 
vaihdamme lennossa. 


NÄKÖALAPAIKALLA 

NytSaaRiittää -liikehdintä lyhyesti

#NytSaaRiittaa Kansanliike Suurmielenosoitus

===

Nyt Saa Riittää -liike lyhyesti:

Me olemme työläisiä, yrittäjiä, lapsia, eläkeläisiä, sotaveteraaneja, keskiluokkaa,
työttömiä, opiskelijoita, lapsiperheitä, pätkätyöläisiä, yksinhuoltajia.
Meille leikkauspolitiikka ei ole vaihtoehto.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä