Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Maunderin Minimi

Astrofyysikko Valentina Zharkova ei usko IPCC:n sanomaan ilmaston lämpenemisestä

Videolla prof. Valentina Zharkova selostaa tutkimustaan auringon magneettikentistä ja auringonpilkuista ja tutkimustensa tulosten mukaan ennustaa auringon aktiivisuuden painuvan alhaiselle tasolle seuraavien auringon 11-vuotisten jaksojen aikana.

https://m.

Zharkovan tutkimus ennakoi heikkeneviä aurinkosyklejä ja kylmiä talvia pohjoiseen. Eli kun IPCC:n skenaariot vievät lämpenevään maailmaan, Zharkova lupaa päinvastaista ainakin talvien osalta.

Auringon vaikutus maapallon ilmastonvaihdoksiin

Ilmasto vaihtelee paikallisesti ja globaalisti. Mitään globaalia ilmastonmuutosta ei ole näkynyt viimeaikoina. Näköpiirissä on kylmeneviä talvia Euroopassa ja USA:n pohjoisosissa. Vastaavasti lämpenevää Grönlannissa, Välimerellä... Tätä mieltä on astrofyysikko, professori Michael Lockwood (Professor of Space Environment Physics) Readingin yliopistosta.

Ilmastouskonto on erityisen vaarallinen meidän leveysasteillamme

Valitettavasti tämä ilmastouskonto on erityisen vaarallinen yhteiskunnallinen ilmiö meidän leveysasteillamme.

Maailman johtavat astrofyysikot Isossa Britanniassa ovat nyt saattaneet löytää ensimmäistä kertaa matemaattiset keinot ennustaa auringonpilkkuaktiivisuutta luotettavasti. He ovat jakaneet mallinsa nyt tutkijayhteisölle koko maailmassa. Nyt he ennustavat auringon uinahtavan Suureen Minimiin (Grand Minimumiin) 2020 alkaen ja periodi kestää 2053 asti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä