Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuuttokriitikot

Maahanmuuttokriitikot kelpaavat kuolemaan

 

Suomen maanpuolustus nojaa reserviläisarmeijaan ja tällainen maanpuolustusratkaisu on nähty toimivaksi kun otetaan huomioon Suomen maanpuolustukselliset olosuhteen. Vahva maanpuolustus vaatii vahvan aatteen ja yhteenkuuluvuuden tunteen. Kun valtio ja yhteiskunta koetaan omaksi ja isänmaaksi, sitä tahdotaan myös puolustaa.

Suomeen on syntynyt ensimmäinen no-go-zone

Niin sanotun maahanmuuttokriittisen liikkeen suurin ongelma Suomessa on ollut se, että huolimatta yli 32 000 turvapaikanhakijan tultua Suomeen heti perussuomalaisten noustua hallitukseen vuonna 2015, ei Suomeen ole vieläkään saatu niin sanottua no-go-aluetta epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan näyteikkunaksi.

No-go-zonen epämääräisellä käsitteellä tarkoitetaan sellaista aluetta, jonne viranomaiset miettivät kahteen kertaan, että kannattaako sinne mennä.

Kreationismin strateginen mieli ja valtaistuinpeli

"Pitäkää huoli siitä, ettei yksikään hukkaa Jumalan armoa eikä mikään katkeruuden verso pääse kasvamaan ja tuottamaan turmiota, sillä yksikin sellainen saastuttaa monet."
("Hepr. 12:15")

Janitskin ja oikeuden pakoilu.

Ilja Janitskin pröystäily Espanjan Auringon alla -  vähä-älyisten nuivien avittamilla markkinointilahjoituksilla saattaa tulla tiensä päähän. Suomen Poliisi vaatii Janitskinia vangittavaksi. Ja aivan syystä. Mutta mitä tekeekään vastuunsa miehekkäästi kantava maahanmuuttokriittisten medioiden nokkamies Janitskin?

Kuinka ääriliikkeet syntyvät vähän kuten kristinusko...

Uskovaisten tekemää pahaa on helppoa nähdä. Ei tarvitse kuin katsoa sanoja ja tekoja. Esimerkiksi kristitty Kevin Swanson rukoili että partiotyttöjen johtajat teloitettaisiin. Kuulemme siitä miten Espoossa pedofiilin uhri joutui antamaan uskontonsa arvojen vuoksi anteeksi pedofiilille kerran toisensa jälkeen.

Vääriä termejä ja hyökkääviä asenteita

Suomessa tuntuu tänä päivänä olevan valloillaan innostus uuteen harrastukseen. Tämä harrastus on nimeltään terminologia. Jostain syystä pyrimme kaiken aikaa määrittämään itsemme ja muut tiukkoihin termistöihin, jotta tietäisimme mitä mieltä olla muista ja kuinka määritellä itsemme. Kaikki ketkä ovat jotain joskus harrastanut, tietävät kuitenkin varmasti sen ettei alussa voi kaikkea osata. Ehkä juuri tästä syystä näissä termeissä tehdään toisinaan virheitä joko vahingossa, tahallaan tai ajattelemattomuuttaan.

Kiitokseni Olli Immoselle

Ihmettelen, miten huono harkintakyky pitää olla kansanedustajalla, joka millään tavalla haluaa olla mukana Suomen Vastarintaliikkeen toiminnassa tai tulla liitetyksi siihen millään tavalla. Immonen on kieltänyt tuntevansa liikettä sen enempää. Ihmettelen väitettä, koska hän on aikaisemmin sanonut näin:


”Vain kansallismielisyydellä eli aatteella on minulle merkitystä. Aion jatkossakin olla mukana Suomen Sisun ja Sarastuksen kanssa järjestämässä kansallismielisille yhteistä puuhaa, sillä mikään muukaan taho (SVL:ä lukuun ottamatta) ei sitä järjestä”.

Iltapäivä Rosengårdissa

Vietimme tänään perheen kanssa iltapäivää Malmön Rosengårdissa.

Kävimme kuuluisassa Rosengård Centrum -ostoskeskuksessa ostamassa pienemmälle lapselle kuivat vaihtovaatteet (vesipullon kanssa oli käynyt autossa "vahinko"). Söimme erinomaista buffetlounasta lähellä olevassa Kitchen King -ravintolassa, ja kiertelimme sen jälkeen kaupunginosan katuja ja paikkoja saadaksemme jotain kosketusta siihen, minkälaisesta paikasta mahtaa olla kyse. 

Maahanmuuton turha jankkaus

Puheenvuoron keskusteluissa esiintyy niin paljon maahanmuuttojankkausta, että jos jokaisesta  jankkauksesta saisi jonkun pienen yhteiskunnallisen sentin niin Suomen kansantalous nousisi viivana ohi Ruotsin. Ei siitä kuitenkaa saa, joten sillä välin kun muualla tehdään fiksumpaa, Suomessa keskitytään kasvattamaan bruttojankkaustuotetta uusiin jankkaussfääreihin.

Tässä kultaiset ohjeet, miten päästään eroon turhasta jankkaamisesta: 

”Suvaitsevaistoa” ei ole

”Suvaitsevaisto” on haukkumasana jota maahanmuuttokriitikot (ilman lainausmerkkejä) ovat käyttäneet jo pitkään heidän kanssaan eri mieltä olevista. Koko käsite on olkiukko ilman todellisuuspohjaa.

Maahanmuuttokriitikot väittävät toisinaan että ”suvaitsevaisto” haluaa rajatonta maahanmuuttoa. Ei pidä paikkaansa. Toki tällaisia ihmisiä on olemassa, mutta heitä en laske mukaan. Tämä joukko on pieni ja vailla vaikutusmahdollisuuksia. En tunne henkilökohtaisesti ketään, joka haluaisi totaalista rajojen avaamista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä