Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Luotettava media

Kaipaisin ns. luotettavan median toimittajien avointa keskustelua

Suomen valtamedian päätoimittajat julkaisivat viime keväänä yhteisen kirjoituksen ”valemediaa” vastaan ja tukien omia mediajulkaisujaan.

Suomessa, lehdistövapauden kehdossa, ei voi olla niin, että päätoimittajat sanelevat omassa ”päätoimittajien kerhossaan” uutisten sisällön. Se ei ole mediavapautta.

Olen nyt yli puolivuotta odottanut Suomen eri medioiden toimittajilta omaa riippumatonta julkilausumaa, että miten vapaasti Te saatte käyttää omaa ammattitaitoanne kirjoittaa ja julkaista omia näkemyksiänne?

Valkoinen keppihevonen

Jokainen on varmasti tietoinen, että taannoin kuoli mies Helsingin Eliel-aukiolla Suomen Vastarintaliike nimisen järjestön väkivallanteon toimesta. SVL on natsijärjestö. Sitä ei tarvitse sen kummemmin kierrellä koska he myöntävät sen itse kotisivuillaan. Natseissa ei ole mitään positiivista. Jokainen joka on edes muutaman vuoden käynyt koulua tietää heidän saavutuksensa. Joten SVL:n tuomitseminen ja siitä ”irtisanoutuminen” ei pitäisi tuottaa kenellekään vaikeuksia.

MV-lehti uutisoi MOT-ohjelmasta ja Luotettava media vaikenee?

YLE:n ohjelma MOT-pankkivangit, 13.6.2016,  toi esille jo yli kaksikymmentä vuotta jatkuneen velallisten ahdingon ja epäoikeudenmukaisen kohtelun tuomioistuimissa. Ohjelma oli toteutettu todella ammattitaidolla ja selkeästi. Pankit toimivat tänäkin päivänä vastoin ”Hyvää pankkitapaa” ja tuomioistuimet tukevat sitä lainvastaista toimintaa.

Suomessa on lainsäädännön periaatteet, joiden täytyisi suojella velallista

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä