Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Luonnonsuojeluliitto

Suomen luontoa ei saa yhtiöittää

Aamutelevisiossa oli Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Risto Sulkava haastateltavana. Ohjelmassa puhui myös Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Markus Lohi.

Televisio-ohjelmassa puhuttiin hallituksen kaavailemasta metsähallituslain muuttamisesta.

Tuulivoiman infraäänet puhututtavat myös Saksassa

 

Hohenlimburg, Saksan liittotasavalta

 

Infraäänet läpäisevät esteet

 

Tiedotustilaisuus tuulivoimasta Werkhofissa, professori Detlef Krahé puhujana.

 

[Oikeudellinen lausunto saadaan lokakuun lopussa

Pelastakaa byrokratia

Suomesta on löytynyt suojelukohde, joka voisi täyttää Unescon maailmanperintökohteen mitat. Tämä muinaisjäännös on Ympäristöministeriö. Suomalaiset ympäristöjärjestöt ovat nyt esittäneet hätähuudon suojelukohteen säilyttämiseksi. Maailmanloppu tulee, jos Sipilän hallitus pilkkoo ministeriön.

Ympäristöorganisaatiot, Suomen luonnonsuojeluliitto, Luontoliitto, WWF, Greenpeace ja muutamat muut ovat huolissaan byrokratian vähenemisestä. Järjestöt aloittivat hallitusneuvottelujen kunniaksi kampanjan Pelastetaan ympäristöministeriö.

Luonnonsuojeluliitto ajaa keskittämispolitiikkaa

Pidän maanantaina julkistettua Suomen Luonnonsuojeluliiton julkistamaa esitystä vahingollisena suomalaisen maaseudun ja maakuntien kannalta. Suomen Luonnonsuojeluliitto on esittänyt mm. turvetukien lopettamista, maatalouden energiaverotuksen palauttamista sekä leikkauksia maatalouden, metsätalouden ja työmatkojen tukiin.

Luonnonsuojeluliitto autioittaisi Suomen

Olen luontoihminen henkeen ja vereen. Kasvoin maaseudulla metsä- ja järvimaiseman ympäröimänä. Vaikka asun nykyään keskellä kaupunkia, on minun päästävä säännöllisesti liikkumaan rauhalliseen ympäristöön. Metsästys, kalastus ja samoilu ovat tärkeimpiä harrastuksiani.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä