Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Jarmo Korhonen

Tuomioja operatiivinen agentti - Sorsa vaikuttaja-agentti?

Alpo Rusin ja Jarmo Korhosen uusin kirja ” Kremlin jalanjäljet - Suomettuminen ja vuoden 2002 vakoilukohun tausta -kirja (Docendo 2017)” on ehtinyt herättää jo kansainvälistä huomiota. (http://upnorth.eu/finnish-historians-former-finnish-foreign-minister-operative-russian-intelligence/).

Jarmo Korhonen: Väyrysen puolue historian suurin uhka Keskustalle

Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen maalaa Iltasanomissa Väyrysen uudesta kansalaispuolueesta Keskustan historian suurimman uhan. Korhosen mukaan suomalaisen politiikan mannerlaatat ovat olleet viimeisen kymmenen vuoden ajan suuressa liikkeessä. Puolueiden kannatukset heilahdusväli on ollut Keskustan, SDP:n ja Perussuomalaisten osalta yli kymmenen prosenttiyksikköä. Kokoomuksenkin osalta  5%-yksikköä.

Suomi - parlamentarismin ikuinen slummi?

Suomi – parlamentarismin ikuinen slummi?

Eilen televisiossa puhuttiin poliittisesta korruptiosta.

Mukana oli henkilö, joka oli tässä kaikessa korviaan myöten mukana. Korhonen väitti että ”pimeiden” tilien jäljiltä kokoomuksella on edelleen ilmoittamatta 547 000 euron edestä vaalirahoitusta, jossa yksittäiset lahjoitukset ylittävät vaalirahoituslaissa säädetyn 3 400 euron ilmoitusrajan.

Tällaisia lahjoittajia on Jarmo Korhosen mukaan 50 kappaletta. Kokoomuksen edustaja väitti taas, että toiminta oli sen ajan lakien mukaista toimintaa.

No, tulihan se sieltä - Korhosen kosto

Keskustan ex-puoluesihteeri Jarmo Korhosen uuttuuskirja on joutunut oitis median riepottelemaksi. Aivan selvästi tällä kirjallaan Jarmo Korhonen yrittää tehdä omasta härkäsestä kärpäsen, tyyliin ”mutta niin kepluttelivat nuo muutkin ja  sitäpaitsi 10-kertaa törkeämmin”,  ja näin hän kuvittelee saavansa synninpäästön ja tekevänsä paluun Suomen poliittisen näyttämön parrasvalohin. .... Sorry Jarmo, sinut on jälleen kerran paljastettu – ei onnistu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä