*

Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Hallitsematon maahanmuutto

Poliitikkojen emämunauksella Suomi haali maahantulijoita 2015 - 2016

Poliitikot tekivät miljardiluokan emämunauksen, kun he sallivat vuosina 2015 ja 2016 tapahtuneen hallitsemattoman maahanryntäyksen. Kysymys kuuluu: ketkä tai mitkä puolueet olivat vastuussa?

Maahanmuuttokeskukset tulisi lakkauttaa 3-4 vuoden sisällä !

Maahanmuuttokeskukset ovat osoittautuneet huonosti sopiviksi institutioiksi Pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakenteeseen. Vaikuttaa siltä, että näissä keskuksissa asuvilla ihmisillä on paha olla ja suomalaiset tuntevat epäluuloa ja jopa vihaa keskusten toimintaan ja olemassaoloon.

Suomalaisten turvallisuuden kustannuksella leikitään

Suomalisten turvallisuudella leikitään. Nyt on käynyt selville että Suomessa olevista turvapaikan hakijoista ei tiedetä mitään eikä tarkistuksia ole olemassa.

 

Marokkolaismiesten taustat oli täysin selvittämättä ja olleet Suomessa pitkään.

 

Miten voi olla että Ruotsista haettu monta kertaa oleskelulupaa ja kerran väärällä identiteetilläkin.

Ruotsista maahantulokielto vuodeksi.

 

Suomessa tuomittu seksuaaliseen tekoon.

 

Nyt kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet...

...sassiin pois Suomesta!!

Turvapaikkakäsittelyn ja toimeenpanon jämäkkyys olisi hyvä viesti siitä, että täällä osataan ja halutaan hoitaa asiat tehtyjen päätösten mukaisesti.

Kuten aiemmassa blogikirjoituksessani kirjoitin, niin laitetaanpa asennetta ja tehoa prosesseihin - se antaa oikeaa signaalia sellaisista kulttuureista tuleville, joille lällääminen on aivan vääränlaista toimintaa.

Kun toimitaan jämäkästi ja yksituumaisesti, niin silloin Isisin toiveetkin yhteiskuntamme hajaannuksesta olisivat turhia.

Olemmeko länsimaissa liian pehmeitä - nauraako Isis partaansa..?

Onko pehmeys ja ymmärtäminen väärä signaali sellaisen kulttuurin edustajille, jossa pelko synnyttää kunnioitusta..?

 

 

 

 

 

Huhu on nykypäivän totuus

HS kertoi tapauksesta, jossa auto yritti ajaa ihmisten päälle jalkakäytävällä Pengerkadun ja Helsinginkadun kulmassa. Yliajoa yrittänyt henkilö kuuluu nurkalla pyörivään ulkomaalaistaustaisten miesten joukkoon. Mitään muuta asiasta ei sitten kerrottu. Pari viikkoa sitten punainen Jaguari törmäili suojatiellä ja tämän ajajan henkilöllisyys selvisi ihan terveystietoja myöten. Ajaja oli suomalainen ja poliisi tiedotti asiasta avoimesti.

Sulatusuuni ei vain toimi

Itsekin USAssa asuneena seuraan mielenkiinnolla keskustelua ja hymistelyä siitä, kuinka USA on monikulttuurisuuden esikuva. Kotoutuminen käy sujuvasti ja kaikki nauttivat kuitenkin amerikkalaisuuden hyvistä puolista, ainakin meikäläisten monikulttuuri-ihailijoiden mielestä. Tuukka Kuru valottaa aihetta kolmiosaisessa blogissaan (alla).

Bill Gateskin haluaa suljetumman Euroopan

Onko Bill Gatesistakin tullut suvaitsevaiston pilkkaama "elämäm koululainen" - mihin maailma on menossa?! Bill Gates esittää saksalaislehdistölle, että Euroopan tulee vaikeuttaa maanosaan pääsyä. Resursseja tulee lisätä ongelmien juurisyihin puuttumiseen kehitysyhteistyön avulla. Gates varoittaa, että Euroopan anteliaisuus vain kiihdyttää ihmisten lähtöä Afrikasta ja syventää Euroopan siirtolaiskriisiä. Saksa ei pysty vastaamaan siirtolaiskriisin haasteisiin: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4665198/Bill-Gates-warns-open-do...

Matti Vanhanenkin oivaltanut Ihmissalakuljetuksen tukemisen tolkuttomuuden

Nyt jo toinen hallituskoalition poliitikko alkaa tulla tolkkuihinsa, ensimmäinen Pohjois-Afrikan suurleirit onkeensa ottanut oli Ben Z, nyt Matti Vanhanen.
Vastasinkin Vanhasen Uuden Suomen kirjoitukseen pohjan poistamiseksi salakuljettajien ansaintalogiikalta:
Kyllä Matti Vanhanen jäljillä on. Salakuljetuksen jatkeeksi tullut merikelvottomien veneiden ihmislastien nouto Libyan rannikolta Euroopan ylimitoitetulla sosiaaliturvalla elätettäväksi se vasta tolkutonta touhua onkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä