Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Finlayson

Finlayson on pelkuri

Finlaysonin kampanja tyttöjen ympärileikkausten kieltämiseksi on kuulema suunniteltu ärsyttämään valkoista heteromiestä. Valkoisena heteromiehenä jouduin hetken pohtimaan millä tavoin näin itsestäänselvä asia voisi mitenkään ärsyttää. Kukaan meistä ei halua silpoa tyttöjen sukupuolielimiä ja sen kieltäminen olisi yksinomaan hyvä asia.

Suomen Kuvalehden artikkeli kuitenkin valaisi asiaa. Finlaysonin Kurttila kertoo seuraavaa:

Tasa-arvoa: Finlaysonin naisalennukset nyt myös miehille - kiitos!

Finlayson aloitti kampanjan jonka aikana sen oli tarkoitus ottaa naisten ja miesten välinen palkka-ero huomioon siten, että naiset olisivat maksaneet euron ostoksesta vain 83 senttiä. Tasa-arvo valtuutettu puuttui asiaan minkä seurauksena nyt miehetkin saavat tuon naisasiakas-alennuksen.

Naisen lakanan tulisi olla 7% lyhempi kuin miehen

Finlayson aikoo myydä naisille lakanat 17% halvemmalla. Todennäköisesti hankkeessa rikotaan lakia, mutta ministeri Annika Saarikko kehuu vuolaasti kampanjan toteutusta. Palkkaepätasa-arvon poistaminen yhteiskunnasta on tärkeä tavoite ja asian esillä pitäminen on arvokasta.

Finlayson levittää misinformaatiota

Finlayson päätti kunnostautua ottamalla kantaa myyttiseen miesten ja naisten väliseen palkkaeroon, nimittäin syyskuussa Finlaysonin naisasiakkaat maksavat euron ostoksesta 83 senttiä. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä