Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ero

Piraattipuolueen ja omani tiet eroavat - valitettavasti

Viime pääsiäisenä puolueeni Piraattipuolueen puheenjohtaja Jonna Purojärvi soitti minulle ja kertoi, että puolueen hallitus tulee käsittelemään erottamistani koskevan asian seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Kunnallispolitiikkaa tämäkin

Joku aika sitten tuli tietoon, etteivät perussuomalaiset ole millään lailla osallistuneet Pietarsaaressa valtuuston työskentelyyn yli vuoteen. Nyt perussuomalaiset haluavat eroa valtuustosta. Aluksi perusteena oli se, että yhden valtuutetun vaikutusmahdollisuudet ovat olemattomat. Tämä kuitenkaan ei riittänyt kaupunginhallitukselle eron perustaksi.

Sivullinen voi vaikuttaa

 

Tuttavani kertoi minulle erosta, ihan tiedoksi, jos lapsi minulle asiasta puhuu. Kiitin ja otin puolueettomasti kantaa pariin yleiseen seikkaan eroihin ja erovanhemmuuteen liittyen. Huolimatta yleisestä mielipiteestä ja puolisoni katseesta tilanteessa, jonka mukaan näistä asioista ei voi puhua ”ventovieraan” kanssa suoraan.  Siinä keskustellessa huomasin tuttavani pohtineen ihan fiksusti asioita, olevan realistinen ja täyspäisen oloisena eronsa keskellä. Hyvä niin, oli helpompi keskustella rakentavassa hengessä ja puolueettomana sivullisena.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä