Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ekomodernismi

Ekomodernistit - Maailman paras ympäristöjärjestö täyttää neljä vuotta

On oikea ilon ja onnen päivä! Tismalleen neljä vuotta sitten 25.6.2015, istuin Helsinki-Vantaan lentokentällä muutaman itselleni entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Ihmisten, joiden ammattitaitoa ja sydämellisyyttä olen sittemmin oppinut arvostamaan ennen näkemättömällä tavalla.

USA:n valtamediassa vuoksi kääntyy: ilmastonmuutos ei johda katastrofiin

 Suomalainen valtamedia on yksimielisesti kirjoittanut, että ihminen on aiheuttanut ilmastonmuutoksen ja se johtaa suureen katastrofiin. Pariisin ilmastosopimus on ilmeisesti median mielestä lopullinen todiste asiasta, joten ilmastonmuutoksen tieteellistä pohjaa ei tarvitse kyseenalaistaa. Pieni pähkinä asiasta kiinnostuneille: Missä on kerrottu Pariisin ilmastosopimuksen tieteelliset perusteet a) ilman CO2-päästöjen rajoituksia b) rajoituksien kera?

Fennovoima, luonnonsuojelu ja Suomen ekomodernistinen liike

Fennovoiman ydinvoimalahanke näyttää nyt kaikesta huolimatta etenevän. Tämä on ympäristön kannalta hyvä asia. Seuraavassa aion perustella, miksi perinteiset, 1980-luvun juoksuhautoihin jääneet ympäristöjärjestöt ovat vastustuksessaan väärässä, sikäli kun heidän vastustuksensa perustuu ympäristöargumentteihin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä