Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskunta-avustajat

Arkadianmäen Kirstunvartija ja rivien välit

 

Aloitin Pertti J Rosilan Arkadianmäen Kirstunvartija kirjan lukemisen. Olen päässyt sivun 30 loppuun.

En ikinä jätä sinua tyhjän päälle

 

Jos se ei ole rikki älä yritä korjata sitä. Jos se tarvii ruuvimeisseliä älä käytä lekaa. Kun se tarvii lekaa älä käytä ruuvimeisseliä...

Postin jakamiseen tarvitaan posteljooneja, nurmikon leikkuuseen puutarhureita tai innokkaita pihan omistajia ja vanhusten hoitoon tarvitaan sairaanhoitajia.  

Hyvän jutun kirjoittamiseen tarvitaan jonkin sortin ammattilaista...ja silti kaikkia mainittuja hommia tekee kuka sattuu nykyään.

Eduskunta-avustaja ei saa sylkeä palkkapussiin

Kokoomuslaisen teesin mukaan Suomi nousee työn kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että työn määrää tulee lisätä ja palkkoja sitä vastoin mieluummin laskea kuin nostaa. Markkinavoimien mukaan hinnat putoavat tarjonnan ollessa kysyntää kovempi. Eduskunta-avustajien keskuudessa vaihtuvuus on tiheää ja yhdelläkään kansanedustajalla ei ole pulaa avustajan pestiin hakijoista.

Kansanedustajien avustajille harkitaan roimaa palkankorotusta

Kansanedustajien avustajille harkitaan palkankorotusta, kirjoittaa uutislehti Keskisuomalainen. Lehden saamien tietojen mukaan esillä on ollut 2,5 prosentin suuruinen indeksikorotus, joka astuisi voimaan huhtikuun alussa. Käytännössä tämä tarkoittaisi noin 60 - 80 euron korotusta kuukaudessa eli 720 - 960 euroa vuodessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä