Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Arvovalta

Arvovalta huono peruste aktiivimallille

Jatkoa blokille 6.1.2018 "Työhallinto hukannut asiakkaansa"

Päätöksistä pitää tuoda esiin niin näkyvät kuin näkymättömät vaikutukset. Ennakointia, kokemusta ja harkintaa tarvitaan mahdollisten menetysten estämiseksi tai taklaamiseksi.

Mitä....onkos se siellä yksin?

Nyt kun Carl Bildt julkisesti rupesi ihmettelemään uuden jenkkipressan "avautumisia", niin tämän videon toisto lienee paikallaan (kesto 1:42 min).

Kummelimiehet olivat selkeästi aikaansa edellä, jo 1990-luvun lopussa:

https://

Empatiakurssi osa 3 - tyhmät äänestäjät

Kun Perussuomalaiset saivat jytkyn, Britanniassa äänestettiin brexit, USA:ssa Donald Trump valtaan ja Italiassa pääministeri Matteo Renzi kumoon, perinteiset valtapelien päähenkilöt eli poliitikot, sivistyneistö ja media taivastelivat. Kuinka kansa voi olla näin ajattelematonta, jopa tyhmää?

Kuningas on kuollut – kauan eläköön kuningas!

 

  • alamaiset ovat eläneet turvassa hyvän johtajan varjosta, hyvä johtaja on taas ymmärtänyt oman jatkuvuuden varmuuden lähtevän tavasta huomioida kansa.

 

Thaimaan kuningas Bhumipol Adulyadej |1 kuoli hallittuaan tavallansa maatansa yli 70 vuotta. Kuningas oli etäinen, koska eihän kuninkaan sovi olla liian läheinen.  Hyvä kuningas on kaukaisesti läheinen, ikään kuin kansansa sielussa, mutta käytännössä koskematon. Tätä oli Thaimaan kuningas.

Kielto ruumiin politiikalle perustellaan henkilökohtaisella

Päällekäyvä pyrkimys talousjärjestelmän ideologiseen siisteyteen on silkkaa kaikkialla samanaikaisesti läsnä olevaa voimapolitiikkaa ruumista vastaan. Voimakkaan kahelin hekuma purkautuu samastumalla puhtaisiin voittoihin huuhtoutuviin hahmoihin, joilla ei ole valkoisissa kalloissaan traumaattisia takertumia. Apunaan minään sulautunut yliminä, kauniisti kuvioitu elämä, rakastettava, ylivoimainen johtaja kaiken jatkeena sekä teräväreunaisen voiman käyttöoikeus.

Väyrysen hyssyttely lopetettava

Kummastelen Keskustan johdon hyssyttelyä Paavo Väyrysen suhteen. Väyrynen on pitkäaikainen vaikuttaja Keskustapuolueessa ja on saanut kunniapuheenjohtajan arvon toiminnastaan puolueen hyväksi. Nyt tämä samainen KUNNIAPUHEENJOHTAJA on sitten hajottamassa omaa pesää. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä