Y:llä alkavista asioista Ympäristö. Yhteiskunta. Yhteisöllisyys. Ymmärrys. Ydinvoimastakin joskus vähän.

Kaikki blogit puheenaiheesta Arto luukkanen

Matkalla Ison Muutoksen Vaaleihin, hymyä huuleen!

Kohta vaali-aamukahveille paikalliselle Teboilille, päiväksi Keravalle ja sitten lauantai: Järvenpäähän ja Kauniaisiin!

Lauantai-iltana kampanjakärryjen matka hidastuu. Näyttää vahvasti siltä, että PS on kulkemassa vaalivoittoon.

Eilinen vaalikeskustelu vahvisti vaikutelmaa. Jussi Halla-aho näytti ainoalta sopivalta pääministerin rooliin.

**

On aika ihmetellä ja kiitellä kaikkia.  

Vaalitulosta odotellessa on myös hyvä muistella maahanmuuttorumbaa vuodelta 2015 sekä  SOTE:n matkaa.

Arto Luukkasen uskottavuus koetuksella?

Eilen Kesärannassa pidetyn ns. pyöreän pöydän neuvotteluissa olivat kaikki parlamenttipuolueet paikalla. Sen jälkeen osapuolet tulivat esiin, ja kertoivat kantojaan neuvotteluista. Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri esitti neuvotteluista muista poikkeavan selostuksen. Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki oli asioista jyrkästi eri mieltä, jota muut tukivat. Arhinmäki otti puheenvuoron itselleen ja hänen käsiensä heilumisen seuraksena Leena Meri väitti Arhimäen tökänneen häntä sormella.

Sananvapautta puolustavan Luukkasen kaksinaismoralismi - poisto ja bänni

Sananvapautta ajava Luukkanen poistaa kommentit, jotka osoittavat hänen johtaneen tarkoituksella harhaan. Tehdessään sen puolustaessaan sananvapautta ollaan kaksinaismoralismin ja tarkoituksellisen harhaanjohtamisen ytimessä ja syvällä.

Eilisessä blogissaan Luukkanen esitti väittämän:

Luukkaselle: pelottelu helppoa, tulevaisuuden ennakointi vaikeampaa

Harmi, Arto, että et tarttunut haasteeseeni. Vedonlyönnin ideana ei tietenkään olisi ollut tehdä rahaa (vaikka olisinkin melko moisen suurella varmuudella voittanut vedon), eikä viihdettä ihmisten kärsimyksellä, vaan paljastaa vastuuttoman Venäjä-pelottelun tyhjyys. Mutta käyhän se näinkin.

Haaste Heikki Patomäelle: julkinen vedonlyönti Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan

Professori Heikki Patomäki esitti eilen blogissaan julkisen vedonlyöntihaasteen dosentti Arto Luukkaselle, koskien tämän Lapin Kansassa antamia lausuntoja Venäjän mahdollisista hyökkäystoimista Ukrainassa. Patomäki on tullut tunnetuksi yhtenä Venäjän aggressioita aina parhain päin selittelemään pyrkivän kaanonin kuuluvimmista äänitorvista, eikä nyt esitetty haaste tee poikkeusta.

Haaste Arto Luukkaselle: julkinen vedonlyönti Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan

Arto Luukkanen kirjoitti eilen Lapin kansassa, että "Venäjä voi hyökätä Ukrainaan". Hän vetoaa Pavel Felgenhaueriin, jonka mukaan "Venäjä on odottanut Yhdysvaltain presidentinvaalien tulosta ja valmistautunut samalla Ukrainan itäosien miehitykseen ja Odessan valtaukseen".

Luukkanen antaa ymmärtää, että hyökkäys olisi tulossa tammi-helmikuussa. Kun yrittää ennustaa tulevaisuutta, on aina täsmennettävä se aika, jonka kuluessa ennakoidun asian täytyy tapahtua.

Dosenttien taisto!

Bäckman on saanut haastajan! Pitkään näytti siltä ettei tästä maasta löydy haastajaa Bäckmannille, mutta nyt kilpaileva Dosentti Luukkanen pisti pelin täysin uusiksi. TV-yhtiöt huomio! Tämä täytyy saada televisioon ja heti. Dosentit taistoon vaikka fasismista, josta molemmilla on erittäin selvästi sanottavaa ja show:sta tulee taatusti ikimuistoinen. YLEn a2 illat jäävät takuuvarmasti toiseksi tällaisessa vuosisadan ottelussa. Uskon tästä syntyvän helposti vähintään 8-eräinen älyvapaaottelu ja minä haluan eturivin paikan.

Kenen joukoissa seisot, suomenvenäläinen?

"Suomessa on yli 20 000 venäläistä, joilla on kaksoiskansalaisuus. Uhka Venäjän armeijaan joutumisesta koskettaa heistä satoja, jopa tuhansia. Jos panssarit jyrähtäisivät syöksyyn ja ohjukset lentelisivät rajan yli, kumman joukoissa kaksoiskansalaiset haluaisivat taistella? Voisiko suomalaista rykmenttiä johtaa suomenvenäläinen? Haluaisiko Kouvolassa syntynyt kaksoiskansalainen marssia idästä kohti Suomen rajaa? Mutta voisiko Putin määrätä Suomessa syntyneen nuoren miehen taistelemaan lapsuuden kavereitaan vastaan?

Venäjä-ilta: " Ohjelma satoi Naton laariin."

Venäjä-illasta on varmaankin sanottu tänään jo lähes kaikki, mutta vähän vielä halusin sekoittaa soppaa pikkuisen lisää.  Otsikon otin omin luvin  Arto Luukkasen erinomaisen hyvästä blogista, jossa hän totesi, että "ohjelma lisäsi Naton kannatusta" ja siitä olen minäkin samaa mieltä. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä